Naslovnica arrow O Klubu
Glavni Izbornik
Naslovnica
O Klubu
Statut Kluba
Članovi
Kontakt
webLinkovi
Tražilica
Video
Kako do nas
Kronologija plakata
Foto galerija
VIJESTI
Najnovije
Iz motosporta
Za članove
   http://www.roosters.hr/images/stories/rooster%202008%20logo%20final%20copy.png
Advertisement
Buy Bitcoins with Credit Card
Advertisement
SPONZORI

 
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Advertisement
Broj posjetitelja
Posjetitelja: 10500429
Tko je Online
Gostiju online: 1
Administrator
O klubu

Kako je počelo........

Godine gospodnje 1997. točnije 26. travnja skupina entuzijasta i velikih zaljubljenika u motore osniva klub pod imenom CUSTOM KLUB Koprivnica. Klub je tada brojio 24 člana te djeluje kao udruženje građana na području unapređenja športa i prometne kulture.

Počeci u organiziranju moto susreta bili su u suradnji sa moto klubom MONSTERS Varaždin. Godine '98. i '99. uz našu prijateljsku pomoć održava se 6. i 7. '' Monsters meeting " na jezeru Šoderica kraj Koprivnice. Tradicija moto susreta na Šoderici održava se i danas.

U veljači 2000. godine klub mijenja ime u ROOSTERS MC Koprivnica i tada broji 29 članova. Nosili smo trodijelne oznake sa logom nabrijanog pijevca, no te iste oznake smo 2007. objedinili u jednodijelne, zbog vlastitog razmišljanja, a i zbog respekta prema 1% MC klubova.

Nakon toga klub nosi naziv MK ROOSTERS Koprivnica.

Sudjelujemo u mnogim dobrotvornim manifestacijama na nivou županije te svojim humanitarnim prihodima pomažemo u boljem radu domu za nezbrinutu djecu " SVITANJE " u Koprivnici, u sklopu Roosters moto meetinga  organiziramo svake godine  humanitarnu akciju za različite potrebe: sakupljali smo sredstva za našeg malog sugrađana Patrika, kojem je bila potrebna hitna operacija.  Zadnje dvije godine uspješno smo organizirali humanitarnu akciju za  udrugu osoba s invaliditetom „Bolje sutra“ grada Koprivnice…..

Danas klub broji 57 članova, pretežno obiteljskih ljudi, družimo se na sastancima, zajedničkim vožnjama a svake godine organiziramo klupski izlet 2-3 dana, destinacije su različite, po Hrvatskoj i van Hrvatske. Tako smo posjetili Rumunjsku, Poljsku, Crnu Goru, Srbiju, Mađarsku, Češku, te obišli cijelu lijepu našu (Platak, Vodice, Brač, Umag, Šarengrad, Ilok, Koranu,….)

Cilj kluba je održavanje prijateljskih odnosa sa svim klubovima u Hrvatskoj i izvan nje, te na godišnjoj Skupštini 23.02.2013.g.  donosi i rezoluciju o tome.

 

Koprivnica,23.02.2013.

ODLUKA SKUPŠTINE O REZOLUCIJI  MK ROOSTERS  O MEĐUKLUPSKIM ODNOSIMA

Na 17. redovnoj godišnjoj Skupštini , koja je održana u subotu, 23. veljače 2013.g  Skupština kluba donosi odluku o rezoluciji kojom se jasno očituje o stavu kluba o međuklupskim odnosima:

Mi smo registrirana udruga građana, imamo svoj  Statut koji je u potpunosti usklađen sa Zakonom RH i pravilnikom o udrugama građana. Povezani smo međusobno prijateljstvom i zajedničkim interesima i kao takvi  smo za prijateljski odnos sa drugim moto klubovima, spremni smo pomoći ukoliko postoji takva potreba, ali se ne miješamo u nečije  unutar-klupske odnose i ne podržavamo djelovanja, zabrane i nametanja pravila drugim klubovima ili udrugama građana koja  nisu u skladu sa propisima i Zakonom RH.

Ovom se rezolucijom  jasno  distanciramo  od svih  djelovanja koja su protivna  propisima i Zakonu RH.  

 

Predsjednik mk Roosters

Damir Matijaško

 

 

© 2019 Moto Klub Roosters
Joomla! is Free Software released under the GNU/GPL License.